20 Февруари 2014

Почитувани, Во прилог ви испраќаме Јавен повик за организирање на натпревар под мотото „Биди перспективен започни свој бизнис„ и формулар за аплицирање на кој ќе може да аплицираат сите студенти и млади лица од 18 до 30 години

кои ќе учествуваат во натпреварот за избор на 40 најдобри бизнис идеи со што ќе добијат право за учествување на обука составена од 13 модули со цел да бидат адекватно оспособени за преточување на нивните идеи во бизнис план. Јавниот повик и формуларот ви го испраќаме со цел да може да го споделите на вашите веб страни за информирање на студентите заинтересирани за аплицирање на овој Јавен повик.

Јавниот повик и формуларот преземете го оттука.