23 Јануари 2014

Уписи за летен семестар прва година Академска 2013-14! Почитувани студенти од прва година на сите студиски програми, запишани по прв пат!

 

Ве информираме дека Уписите за летен семестар ќе започнат на 27.01.2014 год. и ќе траат до 03.02.2014 год. Уписните листи може да ги подигнете од скриптарата на факултетот.

При тоа задолжително мора да се исполни обврската за обавување на лекарски системаски преглед (информацијата е поставена на web страната).

 

Од Деканат