23 Април 2013

Kонкурс за запишување студенти во прва година на Технички Факултет - Битола за студиската 2013/2014 година. Дојдете да студирате на Технички факултет - Битола на една од понудените студиски програми

 

Конкурсот за новата Академска година 2013/14, можете да го превземете тука.
 
ТФБ