11 Јуни 2013

Соопштение На 14.06.2013 год. со почеток во 11 часот во Амфитеатарот на ТФБ ќе се одржи промоција на дипломирани студенти.

Се покануваат сите заинтересирани да присуствуваат на овој свечен чин.

 

Од Деканат