09 Мај 2013

На 10.05.2013 год. на плоштадот Магнолија на познатиот Широк сокак во преубавата Битола, во организација на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола,  ќе се одржи настанот Отворен ден под мотото „Студирајте на УКЛО“.... Се покануваат сите заинтересирани да ги посетат штандовите каде секоја единица на Универзитетот ќе биде претставена и достапна за подетални информации.. Ве очекуваме...


 
ТФБ