19 Февруари 2013

Се информираат студентите од Технички факултет - Битола, (особено од Машински отсек) дека на 20.02.2013 год. ќе се одржи информативно предавање од страна на Директорот на ЛТХ Леарница ДООЕЛ - Охрид, м-р Роберт Водушек, во свечената просторија на четврт спрат 414 со почеток во 12 часот. Се покануваат сите заинтересирани студенти за присуство.Целта на предавњето е запознавање на студентите со компанијата, како и можности за нивно идејно стипендирање и вработување.

 

ТФБ