23 Август 2021

Почитувани студенти,

во прилог е конечен распоред за септемвриска сесија.


Оваа сесија ќе важат следните правила:

1. Студентите се пријавуваат online, а пријавите се носат на денот на испитот.
2. Студентите плаќаат 300 денари за сите испити.
3. Студентите плаќаат за промена на термин на испит од летен во зимски семестар и обратно - по 300 ден.

.