16 Јануари 2013

Се информираат студетите дека испитот на 04.02.2013 година кај ред. проф. д-р СтојанчеНусев во 12 и 30 часот во просторија 313, на барање на студентите се презакажува за истиот дена во 15 часот во Амфитеатар.

 

 

 

ТФБ