31 Јануари 2014

Се информираат студентите дека уписите за четврт, шести и осми семестар ќе започнат од 04.02.2014 год., заклучно со 24.02.2014 год. Уписните листи може да се подигнат од скриптарата на факултетот.

 

Од Деканат