12 Мај 2014

Шестото предавање од проф. Мајкл Дозер ќе се одржи на 14.05.2014 год. со почеток во 11 часот, во свечената сала 412.  Предавањето ќе трае 60 мин и е на тема Precision tests with Antimatter. 

 

 

Од Деканат