28 Април 2014

Се информираат студентите од Технички факултет - Битола, во завршните години, дека на 30.04.2014 год., ќе се одржи предавање на актулена тема за Можностите за вработување после завршување на високото образование.

Предавањето ќе биде во просторија 412 со почеток во 13 часот.
Од Деканат