07 Мај 2013

Почитувани студенти од прв и втор циклус на студии на ТфБ, Ве информираме дека на 08.05.2013 год. со почеток во 11 часот во свечената сала на 4 спрат, Академик Глигор Каневче ќе одржи предавање на тема Eнергетиката во Македонија - состојби и перспективи. Се покануваат сите заитересирани студенти да присуствуваат на предавањето. 


TФБ