11 Март 2014

Утре на 12.03.2014 год. продолжуваат серијата предавања од проф. Мајкл Дозер , кои се организирани од страна на НАНТ-CERN.

 

Предавањето ќе се реализира во свечената сала на четврт спрат, 412 со почеток во 11 h.
Доаѓањето да биде најдоцна до 10:50 h.