01 Април 2014

Ве покануваме да присуствувате на настанот БИДИ ПЕРСПЕКТИВЕН, ЗАПОЧНИ СВОЈ БИЗНИС, кој ќе се одржи на 02.04.2014 год. со почеток во 10 часот, во просторија 412.

 

Предавањето ќе го одржат претставници од Министерството за економија и други институции и организации, меѓу кои и од ИАЕСТЕ Македонија.

Повеќе превземи тука.