17 Мај 2013

ГОСТУВАЧКО ПРЕДАВАЊЕ НА ТЕМА ГОРИВНИ ЌЕЛИИ Во вторник на 21.05.2013 год., со почеток во 13:30 часот на Техничкиот факултет во Битола, во сала 412, претставник на истражувачката фирма Heliocentris од Германија ќе одржи предавање на тема „Горивни ќелии“. Се покануваат сите заинтересирани професори, соработници и студенти да присуствуваат на предавањето.

 

ТФБ