15 Февруари 2014

Стипендии согласно Програмата за постдипломски и докторски студии во областа на одржливи енергии

Информацијата се однесува на можноста за добивање на стипендии согласно Програмата за постдипломски и докторски студии во областа на одржливи енергии, препратена од Регионалниот центар за животна средина на РМ.

Планирано е гостување на претставници од центарот во среда на 19.02.2014, во простории на ТФБ, за што следат подетални информации. Повеќе превземи тука.