15 Мај 2014

Почитувани, За оние кои што присуствуваа и оние кои што го пропуштија денешното предавање на Проф. Д-р Мајкл Дозер, Ви испраќаме линк од истото за да се поистоветувате кога Ви е потребно. 

http://doser.web.cern.ch/doser/lecture_5.pdf