17 Мај 2013

Почитувани студенти достапна е јунската испитна сесија јунската испитна сесија можете да ја превземете оттука. 
 
Важно: во оваа сесија студентите запишани во прва година по прв пат, на сите студиски програми на ТФБ, пријавувањето на испитите задолжително да го вршат преку iKnow системот со студентски сервиси.
 
Корисничкото упатство е дадено на web страната. 
 
Ви посакуваме успех во полагањето на испитите. 
 
Од Деканат