15 Мај 2014

Почитувани, Во прилог споделуваме со вас линк од pdf верзијата на 6тото онлајн предавање на Проф. Д-р Мајкл Дозер чија тема беше Precision tests with Antimatter.

 Можеби содржината ќе Ве мотивира и Вие да земете учество на последните две предавања што следуваат од наредна недела. Доколку за прв пат сте заинтересирани, информирајте не’. 

http://doser.web.cern.ch/doser/Lecture_6.pdf  

До наредна недела!