03 Јуни 2014

Почитувани,  Последното предавање на Проф. Д-р Мајкл Дозер од ЦЕРН ќе се одржи во среда (04.06.2014) од 11 часот. Насловот на ова предавање е Applications of antimatter и како додаток Ви ја испраќаме pdf. верзијата на истото. 


http://doser.web.cern.ch/doser/Lecture_8.pdf

Линкот за пристап кон предавањето остануа ист, односно 

https://vidyoportal.cern.ch/flex.html?roomdirect.html&key=plYYkmNK7s3f . 

Ви посакуваме пријатно следење на последното онлајн предавање на професорот кој ја обавува својата дејност во најголемиот центар за истражување на елементарните честички во светот.