18 Март 2014

Продолжува серијата предавања од проф. д-р Мајкл Дозер, во организација на НАНТ - ЦЕРН. Утре со почеток во 11 часот во 412 ќе се презентира третото предавање.

 

Се замолуваат студентите да дојдат 15 мин пред почетокот на предавањето.