15 Февруари 2014

Информација за студентите! 

Во среда на 19.02.2014 год. со почеток во 12 часот, во свечената сала бр. 414, ќе се одржи гостувачко предавање на претставници од Регионалниот центар за животна средина, кои  ќе ги образложат можностите за добивање ступендии за втор и трет циклус студии од наредната академска година. 
Се покануваат сите заинтересирани студенти да присуствуваат на предавањато.