18 Декември 2013

ИНФОРМАЦИЈА ЗА СИТЕ СТУДЕНТИ! Почитувани студенти! На 24.12.2013 год. во 11 часот, во Амфитеатарот на ТФБ ќе се одржи интересно предавање од страна на стручни лица претставници на фирмата AUTODESK Makedonija. Предавањето содржи интересни информации за софтверите кои ги нуди оваа фирма, можност за обука, дружење и идејно вработување!

 

За повеќе информации превземете го документот