21 Декември 2013

Почитувани студенти! На 27.12.2013 год. во 11 часот, во Просториите на Ректоратот - Касарна Битола, ќе се одржи предавање од страна на почесниот професор Златимир Димчовски.

 

Се покануваат заинтересираните студенти да присуствуваат на ова предавање. Повеќе превземи тука.