10 Јануари 2013

Почитувани студенти! Информацијата се однесува на динамиката на запишување во парен семестар.

 

Студентите од прва година може да ја превземат информацијата тука.


За уписи во повисоките семестри информацијата може да ја превземете тука.
 
ТФБ