28 Февруари 2014

Почитувани! Ве информираме и воедно покануваме на предавањето кое ќе го одржат претставници од Прокредит банка, на 05.03.2014 год, со почеток во 12 часот во просториите на ТФБ, во свечената сала во Деканат (сала за состаноци), на тема Програма за млади банкари.

 

Повеќе преземете оттука.