Новости

18.03.2014

Продолжува серијата предавања од проф. д-р Мајкл Дозер, во организација на НАНТ - ЦЕРН. Утре со почеток во 11 часот во 412 ќе се презентира третото предавање.

повеќе

13.03.2014

Технички факултет Битола има 22 годишна соработка сo ЗЕМАК (здружение на енергетичари на Република Македонија).
Ова здружение покрај своите активности го објавува во текот на годината списанието ЕНЕРГЕТИКА, во кое има голем број на информации, стручни трудови останати активности.

повеќе

12.03.2014

Денешното второ предавање на професорот д-р Мајкл Дозер, во pdf можете да го превземете од тука.

повеќе

11.03.2014

Посетни саати на наставници и соработници во академската 2013 - 2014  година летен семестар

повеќе

11.03.2014

Утре на 12.03.2014 год. продолжуваат серијата предавања од проф. Мајкл Дозер , кои се организирани од страна на НАНТ-CERN.

повеќе

28.02.2014

Почитувани! Ве информираме и воедно покануваме на предавањето кое ќе го одржат претставници од Прокредит банка, на 05.03.2014 год, со почеток во 12 часот во просториите на ТФБ, во свечената сала во Деканат (сала за состаноци), на тема Програма за млади банкари.

повеќе

26.02.2014

RoboMac is an international seminar for robotics and artificial intelligence, organized by IEEE Student Branch Macedonia,  EESTEC LC Skopje and Student parlament at FEEIT.
It will take place from From 4th to 8th March March in Faculty of electrical engineering and information technologies in Skopje.

повеќе

26.02.2014

International conference SMEs DEVELOPMENT AND INNOVATION: BUILDING COMPETITIVE FUTURE OF SOUTH-EASTERN EUROPE
Ohrid, Macedonia, October 3-4, 2014

повеќе

20.02.2014

Почитувани, Во прилог ви испраќаме Јавен повик за организирање на натпревар под мотото „Биди перспективен започни свој бизнис„ и формулар за аплицирање на кој ќе може да аплицираат сите студенти и млади лица од 18 до 30 години

повеќе

15.02.2014

15.02.2014

Информација за студентите! 

повеќе

12.02.2014

Оглас за обука и полагање  стручен испит за енергетски контролори на Технички Факултет - Битола

повеќе

12.02.2014

Информацијата се однесува на можноста за добивање на стипендии согласно Програмата за постдипломски и докторски студии во областа на одржливи енергии, препратена од Регионалниот центар за животна средина на РМ.
повеќе

07.02.2014

АРХИТЕКТУРА НА КОМПЈУТЕРИ (и нови и стари) - 12.02.2014 во 12:30 часот!
ВОВЕД ВО КОМПЈУТЕРСКИ МРЕЖИ (и нови и стари) - 24.02.2014 во 12:30 часот!
повеќе

05.02.2014

НОВО ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА ПОВИКОТ ЗА SIGMA

Во рамките на повторениот повик за пријава за добивање стипендии во рамките на Програмата SIGMA, најавено е ново ПРОДОЛЖУВАЊЕ на крајниот рок до 10 февруари 2014, 13:00 часот, Централно европско време.

повеќе

05.02.2014

Се информираат студентите дека испитот по Англиски јазик ќе се одржи на 11.02.2014 год., во 14:30 h во просторија бр.9 повеќе

31.01.2014

Се информираат студентите дека уписите за четврт, шести и осми семестар ќе започнат од 04.02.2014 год., заклучно со 24.02.2014 год. Уписните листи може да се подигнат од скриптарата на факултетот. повеќе

28.01.2014

Дополнителна информација за обавување на задолжителен систематски преглед. повеќе

24.01.2014

Отпочна новата европска програма за образование, обука, млади и спорт - ЕРАЗМУС+ повеќе

23.01.2014

Уписи за летен семестар прва година Академска 2013-14! Почитувани студенти од прва година на сите студиски програми, запишани по прв пат! повеќе
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |