Новости

11.08.2014

Битолските студенти ќе стекнуваат германски искуства.

повеќе

16.07.2014

Конкурсот за новата Академска 2014/15 год.

повеќе

26.06.2014

Интервју на Академик Глигор Каневче и вонр.проф. д-р Владимир Мијаковски на тема „Ниска искористеност на обновливите енергетски извори во Македонија“, за Дојче Веле - Македонија

повеќе

10.06.2014

Отворен е повикот за ЕРАЗМУС+. 

повеќе

09.06.2014

Испитите кај проф. д-р Веселин Талевски, ќе се одржат на 16.06.2014 год. со почеток во 9:30 h (10:00.h). За дополнителни информации обратете се во Деканатот на ТФБ.

повеќе

07.06.2014

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТИТЕ КАЈ ПРОФ.ТАЛЕ ГЕРАМИТЧИОСКИ ОДРЖАНИ НА ДЕН 02.06.2014

повеќе

03.06.2014

Почитувани,  Последното предавање на Проф. Д-р Мајкл Дозер од ЦЕРН ќе се одржи во среда (04.06.2014) од 11 часот. Насловот на ова предавање е Applications of antimatter и како додаток Ви ја испраќаме pdf. верзијата на истото. 

повеќе

03.06.2014

Се информираат студентите дека испитите кај проф. д-р Александар Маркоски и доцент д-р Рамона Маркоска, од 12.06.2014 год., се презакажуваат за 16.06.2014 год. во 9:30 (10 h), во просторија 9.

повеќе

29.05.2014

Студентите од Отсекот за сообраќај и транспорт на јубилејната 40-та сообраќајада одржана во периодот од 20 до 24 мај 2014 во Балатон Унгарија освоија второ место по предметите: Регулација на сообраќајните токови и Безбедност во сообраќајот. 

повеќе

26.05.2014

Информацијата се однесува на студентите кои во јунската испитна сесија ќе го полагаат испитот по Англиски јазик. Испитот ќе се одржи на 19.06.2014 год. со почеток во 9 и 30 часот во просторија 313.

повеќе

21.05.2014

Информацијата се однесува на студентите од електротехнички отсек за можноста за добивање стипендии од ЕВН.

повеќе

19.05.2014

Резултати од теоретски дел од испитот за енергетски контролори одржан на 17.05.2014

повеќе

19.05.2014

Претпоследното предавање на проф. Мајкл Дозер ќе се одржи во среда на 21.05.2014 со почеток во 11 часот, во просторија 412.

повеќе

15.05.2014

Почитувани, Во прилог споделуваме со вас линк од pdf верзијата на 6тото онлајн предавање на Проф. Д-р Мајкл Дозер чија тема беше Precision tests with Antimatter.

повеќе

15.05.2014

Почитувани, За оние кои што присуствуваа и оние кои што го пропуштија денешното предавање на Проф. Д-р Мајкл Дозер, Ви испраќаме линк од истото за да се поистоветувате кога Ви е потребно. 

повеќе

12.05.2014

Шестото предавање од проф. Мајкл Дозер ќе се одржи на 14.05.2014 год. со почеток во 11 часот, во свечената сала 412.  Предавањето ќе трае 60 мин и е на тема Precision tests with Antimatter. 

 

 

повеќе

06.05.2014

Почитувани студенти! Дозволете да Ве информираме за продолжување на серијата предавања од страна на проф. д-р Мајкл Дозер, ЦЕРН Швајцарија. Петтото предавање ќе биде одржано во салата за состаноци во Деканат. заради одбрана на Докторска дисертација во свечената сала, каде вообичаено се одржуваа овие предавања.
повеќе

29.04.2014

Практикантска работа во ЕВН Македонија за студенти од електро-техничките насоки.

повеќе

28.04.2014

Се информираат студентите од Технички факултет - Битола, во завршните години, дека на 30.04.2014 год., ќе се одржи предавање на актулена тема за Можностите за вработување после завршување на високото образование.

повеќе

17.04.2014

Во пресрет на велигденските празници, Ви посакуваме многу здравје, среќа и сигурна иднина!

повеќе
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |